Produkter Tjenester Meny
Rørleggerkjeden VB

Referanser

Her har vi samlet noen av referanseprosjektene våre. I tillegg til disse kan vi nevne at vi leverer rørleggertjenester for Montera, Lefdal og Epoq. Vi er servicepartner for Geberit og utfører mange serviceoppdrag for dem hvert år. I tillegg monterer vi Geberit sine toaletter for Funksjonsutstyr. 

Restaurering av Stavanger domkirke

Det er ikke hverdagskost for Rørlegger Torgersen å legge gulvvarme oppå jordlag fylt med gamle graver. Heller ikke at det dukker opp skjeletter underveis. Domkirken 2025 er utvilsomt et både spennende og ærefullt oppdrag.

Gamle Tou Scene fornyes

Når Tou Scene fornyes, er det mer enn teglfasadene som renoveres. Det gamle bygget fra 1855 får blant annet ny gulvvarme, kjøling, sprinkler og radiatorer.

Rør- og sanitær i Ålgård kirke

Når Ålgård kirke i Gjesdal kommune utenfor Sandnes åpnet dørene var det med sanitærvarme- og sprinkleranlegg fra oss.

Pusset opp badet med Rørlegger Torgersen

Vi hjalp familien Sollie med alt da de ønsket å totalrenovere badet.

Rørleggeroppdrag på Bryne VGS

Vi var med på å bygge ny videregående skole på Bryne. Den nye skolen erstatter Time og tidligere Bryne videregående skole.

Spesialtilpassede bad

Vi har samarbeidsavtale med Funksjonsutstyr på rørleggertjenester i Rogaland. De har spesialisert seg på innredning av bad og kjøkken til funksjonshemmede og eldre.

Røroppdrag i byens rådhus

Vi fikk oppdraget med å utføre alt rørarbeid i det nye rådhuset i Sandnes. Det har vært et av de største vi har vært med på.